Jacob Weinreich - Skyfolket 1 - Krigerpigen

Krigerpigen er en dramatisk og tempofyldt identitetshistorie om en teenagepige, der får hele sit liv vendt på hovedet.

Den 14-årige Olivia er en helt almindelig pige i ottende klasse, der bor med sine forældre i Århus. En dag på vej hjem fra skole bliver Olivia antastet af en gammel mand, der siger, hun slet ikke hedder Olivia men Aiyana. Hun er i stor fare, siger den gamle mand og griber fat i hendes arm. Olivia tror selvfølgelig, at manden er tosset og skynder sig væk. Men mandens ord er svære at slå ud af hovedet – og snart får Olivia en voksende fornemmelse af, at nogen holder øje med hende. Det hele kulminerer på en lejrtur med klassen, hvor Olivia under et natløb i skoven pludselig bliver angrebet af en usynlig fjende.

Olivia flygter gennem skoven – og da hun er tilbage i hytten, opdager hun, at der sidder en lille pil i hendes skosål. Måske en pil afsendt fra et pusterør. Herfra ændrer alt sig i Olivias liv, da hun snart finder ud af, at den gamle mand talte sandt. Intet i Olivias liv er som hun troede – og for at overleve i en verden, der pludselig er fyldt med livsfarlige fjender, må hun finde en styrke, hun ikke vidste, hun besad.

Olivia på 14 har altid troet, at hun er en helt almindelig pige fra Aarhus, indtil hun opdager, at hun er en latinamerikansk krigerpige på flugt – og pludselig er den kendte hverdag med skolen, klassefester, veninder og umulige forældre, forvandlet til et hæsblæsende eventyr, hvor farerne lurer overalt – og hvor Olivia er tvunget til at vise, hvem hun er, og hvad hun er gjort af.

Indbinding:Hæftet
ISBN:9788740041583
Sidetal:176
Størrelse i mm (BxHxD):150x223x16mm
Vægt:254g
FSC-mærket:Ja
180,00
Andre så også på disse produkter