Ravneringene 2 - Råddenskab - Siri Pettersen

Forestil dig at leve som jaget vildt i en fremmed verden. Uden identitet. Uden familie. Uden penge. At dine eneste allierede er en menneskejæger og en ligfødt - og at det samtidig er nu, du må sande, hvem du i virkeligheden er.

Hirka er ikke længere i Ymslanda. Efter turen gennem ravneringene er hun nu havnet i vores moderne verden. For første gang befinder hun sig blandt folk, der er haleløse ligesom hende selv, men alligevel har hun aldrig følt sig mere fremmed. Hirka er frit bytte, og hendes eneste allierede er en frygtet menneskejæger og en utilregnelig ligfødt. Samtidig gnaver savnet i hende, savnet efter Rime og den verden, hun har forladt. Men alt dette blegner, da hun langsomt forstår, hvem hun er, og hvilken betydning hun har. Kilden til råddenskaben har tørstet efter frihed i tusind år. En frihed, som kun Hirka kan give..

Råddenskab er anden bog i den hæsblæsende historie om pigen Hirka - en historie om hævn, dødsfrygt og grådighed, men også om hvor langt man er parat til at gå for den, man elsker.

Udg. dato:12-10-2016
Indbinding:Hæftet
ISBN:9788763843485
Sidetal:468
Størrelse i mm (BxHxD):154x232x34mm

Vægt:675g

299,95
Andre så også på disse produkter