Charles Higson - Sværd og trolddom 3 - Dødens port

"Dødens port" er en eventyrbog, hvor du er helten.
En frygtelig plage spreder sig over Allansia og forvandler befolkningen til dæmoniske monstre. Selvom du kun er en simpel messetjener, er du den eneste, der kan bringe modgiften til Den Usynlige By. Rejsen er fuld af farer, og dæmonforbandelsen er hele tiden et skridt foran dig!
Er DU modig nok til at drage til Dødens Port og hinsides for at tage kampen op med Mørkets Dronning og hendes voksende dæmonhorde?
Du er på vej til at begive dig ud på et fantastisk eventyr, hvor DU er helten! DU bestemmer, hvilken vej du vil gå, hvilke farer du vil vove dig ud i og hvilke væsner du vil kæmpe mod. Men vogt dig – dine valg kommer til at afgøre, om DU lever eller dør.
Sværd & trolddom er en serie af eventyrbøger, hvor du, læseren, selv er helten og skal vælge din vej gennem hulerne. Undervejs vil du blive konfronteret med fjender, som du skal overvinde, og for at gøre det skal du bruge et par terninger. Det er en farefuld færd, hvor du måske ikke lykkes i første forsøg med at vinde skatten. Bøgerne kombinerer roman med spil og leverer en fornøjelig historien, som kan læses flere gange, inden man har oplevet alle udfald af eventyret.

Indbinding:Paperback
ISBN:9788793766501
Sidetal:352
Serie:Sværd og Trolddom
Størrelse i mm (BxHxD):130x199x30mm
Vægt:371g
169,00
Andre så også på disse produkter
spacer